Hei ! Nå har jeg endelig fått til og laste opp bildene fra torghatten. Gidder ikke så skrive så mye. Skal forhandsvise noen innlegg, slik at det blir lettere og få blogget litt mer.

Hva syns du om bildene?


Skulle egentlig lage et innlegg med bilder fra i går. Men det går så treigt og få laste opp ordentlige bilder, så da ble det bare noen bilder som er tatt i photo booth. Vet det ikke er så veldig spennede med bilder av meg, men det får bare være. Skal prøve og få lastet opp bilder litt senere eller i morgen. Orker ikke prøve mer. Prøvde i stad. Men da fikk jeg bare lastet opp 3 bilder på 40 minutter og det var ikke balnt de beste. 
Som dere sikkert ser så har jeg slettet alle innleggene. Det er rett og slett fordi at det var så flaut og se på hvor lite jeg blogget og at jeg ikke klarte og bli flinkere. Jeg har ikke tenkt og begynne og blogge vanlig igjen. Siden jeg har vært borte i hele ferien så har jeg ganske mange bilder fra hver plass jeg har hvert. Så da kommer det senere bilder fra der og der, hvis dere skjønner. Jeg får ikke tid til det  akkurat nå, for jeg blir snart hentet fordi jeg og therese skal en tur til Inger og Mia. Det gleder jeg meg til. Har ikke sett de på lenge. Og siden de bor i trondheim og jeg i bodø så blir det litt vanskelig. Slenger bare med et bilde

 Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits