Nå får jeg ikke lastet opp flere bilder siden bildeopplastningen på blogg.no har fucka seg litt opp for meg igjen! Men disse bildene forklarer det meste jeg/vi gjorde i trondheim. Vi shoppet, badet og tok bilder! Den toppen jeg har på meg på de to nederste bildene kjøpte jeg på b.young for 60 kr. Og shortsen er en bukse som jeg fikk monja til og klippe opp. Når blogg.no vil samarbeide med meg igjen skal dere få se noen flere bilder. 

sånn var det en uke!Det kommer flere bilder i morgen, eller når jeg har tid. Begynner og bli ganske sliten nå så skal nok legge meg snart. 

Hva syns du om bildene?
På tirsdag sa jeg at jeg skulle forhåndskrive noen innlegg, noe jeg ikke fikk gjort siden det var så dårlig nett. Og på onsdag dro jeg til trondheim noe jeg ikke fikk fortalt siden jeg tok ikke med mac´en dit. Men nå har vi nesten nettopp kommet tilbake til sømna, så jeg skal blogge mere og legge ut bilder fra trondheim (det er ikke mange) når jeg kommer til onkel. Siden jeg ikke har fått blogget så har det gått ned noen lesere, så jeg håper dere fortsatt vil følge bloggen.


Bildet ble tatt utenfor bestemor og bestefar.
Hei ! Nå har jeg endelig fått til og laste opp bildene fra torghatten. Gidder ikke så skrive så mye. Skal forhandsvise noen innlegg, slik at det blir lettere og få blogget litt mer.

Hva syns du om bildene?


Skulle egentlig lage et innlegg med bilder fra i går. Men det går så treigt og få laste opp ordentlige bilder, så da ble det bare noen bilder som er tatt i photo booth. Vet det ikke er så veldig spennede med bilder av meg, men det får bare være. Skal prøve og få lastet opp bilder litt senere eller i morgen. Orker ikke prøve mer. Prøvde i stad. Men da fikk jeg bare lastet opp 3 bilder på 40 minutter og det var ikke balnt de beste. 
Som dere sikkert ser så har jeg slettet alle innleggene. Det er rett og slett fordi at det var så flaut og se på hvor lite jeg blogget og at jeg ikke klarte og bli flinkere. Jeg har ikke tenkt og begynne og blogge vanlig igjen. Siden jeg har vært borte i hele ferien så har jeg ganske mange bilder fra hver plass jeg har hvert. Så da kommer det senere bilder fra der og der, hvis dere skjønner. Jeg får ikke tid til det  akkurat nå, for jeg blir snart hentet fordi jeg og therese skal en tur til Inger og Mia. Det gleder jeg meg til. Har ikke sett de på lenge. Og siden de bor i trondheim og jeg i bodø så blir det litt vanskelig. Slenger bare med et bilde

 Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits